conQUIZtador onlajn kviz

Go down

conQUIZtador onlajn kviz

Post  Admin on Sat Feb 05, 2011 12:14 am


ConQUIZtador,igra znanja i veštine u kojoj je glavni cilj — zavladati najvećim delom svoje države. Reč je o igri koja takmičarima omogućava da se bore za vlast na celoj teritoriji svoje države, osvajajući oblast po oblast tačnim odgovorima na pitanja iz raznih kategorija.
ConQUIZtador je potekao iz Mađarske, a njegov osnivač je Atila Bihari. Nastao je 2002, a u Srbiji je krenuo sa radom 4. juna 2009.
Prema dostupnim podacima iz igre ConQUIZtador sada ima oko 50.000 pitanja i 70.000 igrača!

GAMEPLAY:
Igru započinju tri igrača koja, koristeći znanje kao i veštine (dozvoljeno je korišćenje interneta kao izvora dodadnih informacija), odgovaraju na dva niza pitanja. U prvom nizu ili prvoj rundi takmičari odgovaraju na pitanja sa brojem. Takmičar čiji je odgovor najbliži tačnom odgovoru, računajući i vreme (ako su dva takmičara dala isti odgovor, a prvi je svoj dao za 1,59 sekundi, a drugi za 3,87 sekundi pobeđuje prvi takmičar ima prednost), osvaja dve teritorije od ukupno 12 na koliko ih je podeljena Srbija. Drugoplasirani bira jednu oblast. Tada oblast vredi 200 bodova. U drugoj rundi igra se na napadanje protivničkih teritorija ili kula. U ovom delu igre odgovara se na pitanja sa četiri ponuđena odgovora. Takmičar koji jedini da tačan odgovor osvaja teritoriju koja se tada vrednuje sa 400 bodova ili dobija 100 bodova za uspešnu odbranu. Ako su oba takmičara dala tačan odgovor igra se pitanje sa brojem, da odredi pobednika. Takođe je, u drugoj rundi, moguće napadati neprijateljske kule kojih ima ukupno tri. Za branioca svaki pobedonosni odgovor napadača oduzima jednu kulu. S uništenjem sve tri kule svi pobodovi i teritorije od branioca prelaze kod napadača. Naravno, pobeđuje igrač koji na kraju igre ima najviše bodova.

LINK ZA REGISTRACIJU: conQUIZtador - registracija!

Admin
Admin

Posts : 21
Join date : 2011-02-04
Age : 25
Location : Niksic

View user profile http://surfmania.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum